Kim Kardashian

Att vara en Size Me innebär att du accepterar din kropp och är stolt över den. Dagligen översköljs vi av olika ideal för hur en kropp kan se ut. Jämförelsekampen är ständigt närvarande. Jag tycker att Kim Kardashian har en fin och kurvig kropp och jag vet att det inte är möjligt för mig att få en så kurvig kropp som hennes. Men min kropp är fin trots detta och jag är stolt över den. Vi kan bli inspirerade av andra men det är viktigt att vi har sunda ideal att inspireras av då. Är du 1,67 cm lång som jag så finns det ingen anledning att jämföra oss med en kropp som mäter 1,80. Det är inga sunda eller realistiska ideal.

Det bästa är helt enkelt om vi accepterar oss själva som vi är och ser oss själva som våra egna förebilder!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>