Dagens utstyrsel

En dagens jag denna fredag!

Ikväll åker jag & Per hem till Hällefors för att gratulera min kära far som fyller år idag. Vi kommer bo i sommarstugan & jag längtar redan tills jag får vakna upp vid sjön och äta frukost på bryggan. Underbart. Håller på att packa för fullt & precis ställt in en flaska vin på kylning. Blir en härlig helg!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Dagens utstyrsel

  1. Hej fina du! Hittade din blogg via Frida Grahn då du hade kommenterat och jag bara älskade den direkt! 😀

    Men när man går ifrån Fridas blogg så får man hennes bloggnamn i sökrutan (förstår du vad jag menar?) och därför vet jag inte vad din blogg har för url och hur jag hittar den igen :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>