För det är det vi kallar livsnjutning

Med lätta steg börjar jag gå längs den välbekanta vägen vid ån som delar staden i två delar. Jag hör ljudet av fågelkvitter i trädkronorna och passerar en flock kanadagäss som är på jakt efter mat. Hör ljudet av ett par skor mot marken och en äldre man passerar mig i en lätt löpning. Fortsätter vägen fram, går över den välbekanta bron och hör bilarna susa fram under mig. Allt är så välbekant och jag går i min egna takt. Solens strålar reflekteras i vattnet vid min sida och jag känner hur den omfamnar hela mig av värme. Njuter av att vara frisk, att mina ben bär mig och att jag får möjligheten att starta dagen på det här sättet. För det är det vi kallar livsnjutning…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>