Utmaningen

Jag tänker införa ”Utmaningen” som handlar om att vi tillsammans kan dela med oss av våra egna erfarenheter, tankar och funderingar över allt vad det innebär att leva. Tillsammans kan vi lära oss så mycket av varandra så det vore en ära om ni vill vara med och dela med er av er själva…

Vad är kroppslig självkänsla för dig? 

För mig är kroppslig självkänsla att jag känner mig trygg i min egen kropp. Att jag kan se mig i spegeln och vara stolt över det jag ser. Med en kroppslig självkänsla finns det inget behov av vara destruktiv mot kroppen utan jag vill istället ta hand om den på bästa sätt.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Utmaningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>