Sått ett litet frö inom dig…

Ibland önskar jag att jag kunde ta mig in i ditt tankesystem. Vara en sån där envis liten mygga som surrar i ditt öra, som säger åt dig att du är fin, att du duger som du är och att du är ska tro på dig själv.  Först kan det hända att du viftar bort mina ord men jag har ändå sått ett litet frö som kommer gro någonstans inom dig. En tanke som blir till flera tankar. Om du bara ger den näring. Om du tillåter dig själv att tänka på att du duger som du är, att du är unik.  Då kommer du en dag att se dig själv på det sättet. Tankarnas handlingskraft är enorm. Om jag fick vara den där envisa myggan för dig så hoppas jag att du tar till mina ord. För vartenda ett stämmer. Du duger som du är. Kom ihåg det.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Sått ett litet frö inom dig…

  1. Gillar verkligen texten. Jag får ofta komplimanger osv men jag är fenomenal på att slänga ifrån mig dem, inte ta åt mig så detta är verkligen något som jag måste jobba på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>