Finns ingen perfekt figur

Sanningen är att det inte finns och aldrig kommer finnas en perfekt figur. Den ”perfekta” kroppen som syns i media är lika tillfällig som ett regnväder. Kom ihåg att du inte behöver se ut som en fotomodell för att känna dig vacker och sexig. Fotomodellerna företräder sitt utseende och inget annat. Nästa år är det något annat som gäller. Stora bröst är inne, fräknar ute eller så ska håret vara kort och snaggat… Om du skulle försöka hänga med i trenderna skulle du antingen lägga all din tid på plastikoperationer. Olyckligtvis är det många som gör det, när de känner sig osäkra på sin kropp så letar de efter yttre ideal som de kan följa. När de fått till rätt image får de tillbaka säkerheten och känner sig trygga igen. Åtminstone ett tag, tills nästa idealutseende presenteras… Astrid Longhurst

Sanningen finns inte "där ute" - Den finns inuti oss

En period i mitt liv var jag väldigt osäker på mitt utseende. Trillade runt i ett mörker och försökte få grepp om mig själv. Jämförde mig konstant med andra och gick runt med en fruktansvärd tomhet inom mig. Det var under den här perioden som jag färgade mitt annars blonda hår svart med röda slingor och började klä mig i en annan klädstil. Färgglada färger fick ge vika för enbart svarta nyanser. Men någonstans inom mig så visste jag att jag inte var sann mot mig själv och en tid senare landade jag sakta i mig själv igen. Till den person jag ville vara och är idag…


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>