Viktigaste ögonblicket är nuet

Om du skjuter på framtiden kanske du aldrig får chansen att börja leva! Du drömmer om att livet ska bli så perfekt någon gång i framtiden, men vad händer fram tills dess? Vad händer idag? Det viktigaste ögonblicket är nuet och om du ödslar bort det på att grubbla över hur du ser ut, eller på att avsky någon del av dig själv, då hindrar du dig själv från att leva fullt ut. Om du vantrivs med dig själv idag och alla dagar därefter tills du plötsligt vaknar upp en dag vid 96 års ålder och tänker tillbaka på ditt liv och ångrar att du aldrig uppskattade dig själv och ditt liv. Astrid Longhurst.

Sorgligt det vore att leva livet "imorgon" och dö utan att ha fått uppleva det.blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>