Semester

Tillbaka…

Efter två fantastiska veckor på resande fot har jag landat hemma igen. Och det känns väldigt bra för jag är så nöjd över vår resa. Vi var ett par dagar på Öland, bilade sen vidare till Hörvik (Sölvesborg) där vi hälsade på svärisarna. Blev en sväng över till Köpenhamn också. Nästa stopp blev i Ryd där det väntade en helg med grillfest och kräftskiva i goda vänners lag. Semestern 2012 blev succè!

Nu är jag hemma igen & ett par dagars ledighet väntar innan det är dags för att jobba.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>